MijnStemhulp.nl

25 weken continu aandacht voor uw verkiezingen

Wat is de bedoeling van een stemwijzer?

 • Aandacht genereren voor de politiek.
 • De opkomst bij de verkiezingen stimuleren.
 • Politieke partijen in de gelegenheid stellen zich te presenteren.

Welnu: dat is precies wat MijnStemhulp doet!

Onze stemhulp kent een vernieuwend concept. ‘Vroeger’ ging de kiezer één keer, vlak voor de verkiezingen, naar een stemwijzer. MijnStemhulp brengt de lokale politiek daarentegen gedurende 25 weken continu onder de aandacht en in de publiciteit.

MijnStemhulp is geen eenrichtingsverkeer, maar is interactief. Zo bouwen we toe naar het hoogtepunt: de verkiezingen op 21 maart 2018.

Ervaring MijnStemhulp

MijnStemhulp.nl heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 stemwijzers gemaakt in opdracht van de gemeenten Dongeradeel (Friesland) en Bellingwedde (Groningen). Daarnaast hebben wij samen met de politieke partijen en de lokale krant een stemwijzer gemaakt voor de gemeente Kampen (Overijssel). Dit alles tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers.

Bij de Statenverkiezingen van 2015 maakten wij in samenwerking met lokale kranten stemwijzers voor vier provincies: Flevoland, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Wie zijn wij?

Het team van MijnStemhulp heeft uitgebreide ervaring in overheidscommunicatie, journalistiek en op ICT-gebied.

Gitta Montanus heeft jarenlange ervaring als communicatieadviseur bij verschillende gemeenten in het noorden en oosten van het land.

Maarten Heijenk is een ‘die hard’ op het gebied van lokale journalistiek. Hij werkt sinds 1977 bij verschillende lokale kranten en heeft ruime ervaring als tekstschrijver, onder andere voor de Universiteit Twente.

De firma Incite (professionele en flexibele ICT- oplossingen) te Emmeloord verzorgt alle ITC-zaken van MijnStemhulp en staat garant voor de continuïteit, beschikbaarheid, performance en veiligheid.

Een interactieve stemhulp

 1. MijnStemhulp
 2. Voorbeeld van onze stemhulp
 3. De ‘ouderwetse’ stemwijzer werkt niet
 4. Continue aandacht voor uw verkiezingen
 5. Wekelijkse nieuwsbrief
 6. Voor gemeenten èn voor lokale media
 7. Wat betekent het voor de politiek?
 8. Hoe berekent MijnStemhulp het stemadvies?
 9. Toch liever een ‘traditionele’ stemhulp?
 10. Interesse? Neem contact op met MijnStemhulp